"okaliptüs yağı" ile Etiketlenen Konular

Okaliptus yağı faydaları nelerdir ? Birden fazla alanda çeşitli şekillerde kullanılan bir bitkidir okaliptüs bitkisi. İlk üretilen bölge olarak Avustralya olduğu bilinmektedir. Ülkemizde ise Akdeniz'in verimli kıyılarında yetişen bir bitkidir. Bu bitkiden elde edilen yağ ise okaliptüs yağıdır. Bu yağ parfümeri, kozmetik, bakım ürünleri, kremler, sabunlar vb alanlarda kullanılmaktadır. Nezle,...
Sayfa başına git